Allt började för nästan 20 år sedan

Vår större mission! Vi tror på nästa generation, våra barn och ungdomar är vår framtid och för att få kreativa, lyckliga människor i samhället tror vi på rörelse, hälsa & gemenskap.

För att föreningslivet ska fortsätta frodas hoppas vi att vårt koncept ska bidra till en bättre ekonomi i föreningarna mot en mindre insats, detta hoppas vi på sikt kan bidra till att:

  • Att ledare kan ägna sig åt det de verkligen brinner för – Barnen & Ungdomarna.
  • Att föreningsarbetet ska kännas lättare eftersom man börjar säsongen på plus.
  • Att fler vuxna kan tänka sig att engagera sig.
  • Att föreningen har mer möjligheter att göra roliga saker med sina barn och ungdomar.
  • Har barnen/ungdomarna mer möjligheter hoppas vi att fler stannar och är aktiva längre.
  • Tänk om vi rentav kan bidra till att folkhälsan blir bättre om fler rör på sig högre upp i åldrarna, känner större mening genom gemenskap och är lyckligare. Att röra på oss gör oss ju faktiskt lyckligare.

Vi startade ett idrottskoncept med säkerhetsbrickor för nycklar. Idén var omtyckt både av mig som entreprenör med idrottsbakgrund som vet hur det fungerar med försäljning av olika saker, men framför allt av alla föreningar och användarna av brickan. Idrottsföreningar som i snart 20 år fått en passiv inkomst på EN enda arbetsinsats.

Bolaget som drevs av samma grundare, Henrik Espe växte och blev mycket större inom ytterligare tjänster, idrottskonceptet som då inte hade det IT stöd lades ned på grund av för mycket administrativ hantering. Det va kontanter som skulle samlas in och Excel ark som fylldes i med användarnas uppgifter – ja administrationen va mist sagt ett hästjobb på den tiden.

Idag, nästan 20 år senare så har tekniken utvecklats gett oss möjligheten att erbjuda föreningar samma koncept, men med en otroligt mycket enklare hantering än kontanter och registreringar på papperslappar.

När jag som grundare sagt till min fru Maria några gånger för mycket hur bra detta gick och hur väl det mottogs av föreningslivet samt hur bra de blev för både slutkunder och föreningar. Vi har genom åren levererat 1000 tals borttappade nycklar i retur samt att idrottsföreningar tjänat provisioner som med råge överstiger det belopp de engång sålde för.

Min fru sa: -Det kanske är detta vi ska göra ihop?
Både jag och min fru har mycket erfarenhet från föreningsliv, känslan för hur alla kämpar för att få in pengar. Våra egna barn säljer ju saker för att stärka föreningar de medverkar i… Vad kan vara bättre än vår ”ny – gamla tjänst”, säkerhetsbrickan för nycklar som skapar trygghet för användaren och en rejäl intäkt till klubben, men INTE bara vid säljtillfället utan många år framöver.