Min bricka?

– Någon i din familj tappar sina nycklar, kanske du? Som tur är sitter klubbrickan.se fast på din knippa.
– Upphittaren läser texten, lägg mig i närmsta brevlåda, givetvis utan porto och kuvert.
– Nycklarna hanteras då av vår partner/säkerhetsföretag som endast har tillgång till post.boxen.
– Genom vårt it system och QR kod ser vår säkerhetspartner uppgifterna till ägaren.
– Då kommer du kontaktas och nycklarna skickas sedan i rekommenderat brev, helt kostnadsfritt.
– Låsbyte, oro och stress är ett minne blott, nycklarna har kommit hem igen.

Säkerhetsbrickan fäster du på dina nycklar, om olyckan är framme och nycklarna tappas så kommer 9 av 10 nycklar tillbaka. Med den enkla instruktionen på baksidan ” lägg mig i närmsta brevlåda” då blir de enkelt för upphittaren att lägga dem i någon av de 21500 postlådorna som finns i Sverige.

Med hjälp av QR koden på baksidan så kan du enkelt registrera och betala din bricka. (Rikta kameran mot QR koden så dirigerar telefonen dig till vår registeringssida.) Det är först när du registrerat och betalt din bricka som föreningen erhåller sin peng och du är en aktiv användare av vår säkerhetstjänst för nycklar.

Nu när brickan är aktiv kan du via QR koden gå in på din egen sida, där kan du ändra adress, beställa fler brickor mm

För att detta skall bli verklighet måste brickan registreras.

Berättelsen om den borttappade brickan

En dag när du och din familj var på utflykt i skogen, så insåg ni plötsligt att ni hade tappat bort nycklarna till bilen. Alla sökte frenetiskt efter dem, men utan framgång. Det var inte bara frustrerande, utan även oroande eftersom ni befann er långt från hemmet och det började bli sent.

Plötsligt kom du ihåg att din nyckelknippa hade en klubbricka.se fäst vid den. Det var en säkerhetsfunktion som du hade skaffat efter att ha tappat bort dina nycklar tidigare. Klubbrickan.se var en liten text som bad den som hittade nycklarna att lägga dem i närmsta brevlåda utan att betala porto eller använda kuvert.

Efter att ha lagt ner all sin energi på att söka efter nycklarna, kändes det skönt att åtminstone ha en åtgärdsplan för att få dem tillbaka. Ni lämnade skogen och hoppades på det bästa.

Efter några dagar fick du ett samtal från ett säkerhetsföretag som berättade att de hade fått in dina nycklar genom klubbrickan.se. Företaget hade tillgång till en speciell postbox där de kunde hantera föremål som hade skickats in utan porto eller kuvert. Genom att scanna en QR-kod på klubbrickan.se hade företaget fått tillgång till dina kontaktuppgifter och kunde nu återföra nycklarna till dig.

Du blev överlycklig över att ha hittat dina nycklar igen och att slippa bekymra dig över ett potentiellt låsbyte. Dessutom var det helt kostnadsfritt att få dem tillbaka. Du var så tacksam för att ha haft klubbrickan.se som en säkerhetsåtgärd, och kände dig trygg i vetskapen om att om något liknande skulle hända igen, så skulle du veta hur du kunde få tillbaka dina förlorade föremål på ett säkert och enkelt sätt.

Som du fortsatte att använda klubbrickan.se och insåg hur effektivt det var för att återfå förlorade föremål, började du fundera på hur det fungerade. Du upptäckte att klubbrickan.se var en säkerhetsbricka som man fäster på sina nycklar, och att den hade en nästan perfekt återhämtningsprocent. Nio av tio brickor som var förlorade kom tillbaka till ägaren, och 97% av dessa återfanns redan inom 48 timmar.

Du kände dig så tacksam över att ha hittat denna säkerhetsåtgärd och bestämde dig för att undersöka det mer. Du vände på brickan och såg en enkel instruktion på baksidan: ”lägg mig i närmsta brevlåda”. Det var denna enkla instruktion som gjorde det enkelt för upphittaren att lägga nycklarna i någon av de 21500 postlådorna som finns i Sverige.

Du kände dig också glad över att det var så enkelt att registrera din bricka. Med hjälp av QR-koden på baksidan kunde du enkelt ange dina uppgifter och registrera din bricka. Dessutom kunde du göra ändringar i dina kontaktuppgifter, beställa fler brickor, säga upp din bricka eller hantera andra ärenden på ett enkelt och bekvämt sätt.

Du insåg att klubbrickan.se inte bara var en enkel och praktisk lösning för att återfå förlorade föremål, men också ett exempel på hur modern teknologi kan göra livet lite enklare. Du var tacksam för att ha denna säkerhetsbricka på dina nycklar och för att ha upptäckt en smart och smidig lösning på ett vanligt problem.