Varför säkerhetsbrickan?

Idag 2023 borde vi vilja erbjuda något som ligger i linje med våra värderingar inom idrotten. Vad vill ni skicka för signalvärden till era medlemmar?

Godis, halvfabrikatsmat, lotter etc… är det Er förening?

Men Klubbrickan skickar ni signaler som långsiktighet, profilering, hållbarhet, trygghet och säkerhet.

Den största anledningen att ni ska sälja Klubbrickan med er föreningen är absolut den ekonomiska vinningen, den LÅNGSIKTIGA ekonomiska vinningen – det är ju därför ni säljer! På tre år har ni erhållit 111 % i provison!

Ni har ett varumärke i Er förening som vi vill skall synas i de rätt miljöerna. Alla som är knutna till föreningen går inte runt med matchtröjan. Klubbrickan är ett enkelt sätt att profilera sig och få ut sitt varumärke hos dem som finns nära föreningen, spelare, medlemmar, föräldrar, mor-och farföräldrar mfl. Alla kommer att bära den med stolthet.

Klubbrickan står för Hållbarhet som inte bidrar till ökad konsumtion: Brickan tillverkas i Sverige och den tillverkas en gång och sedan är det tjänsten som genererar pengar till er förening. Brickan är liten och fraktas med lågt klimat avtryck.

Säkerhetsbrickan för nycklar står för trygghet och säkerhet, få tillbaka något som är otroligt personligt och allvarligt att bli av med. VI har INTE uppfunnit denna tjänst, den har funnits sen 30-talet, vi erbjuder bara motsvarande tjänst som redan finns på marknaden för föreningslivet. Att få synas med sin fina logga OCH erbjuda nära och kära en vettig tjänst som gör gott samtidigt de stöttar föreningslivet. WinWin..!